J-Way er det fælleskirkelige teenage arbejde i Rønne, for teenagere der går i 6.-9. klasse.
Vi mødes hver torsdag kl. 18.45-21.00, i pinsekirken på Sagavej 5

Programmet er forskelligt fra gang til gang, men der er altid lovsang, bøn og en kort andagt. Nogle af gangene laver vi temaaften, hvor der er underholdning eller aktiviteter med et bestemt tema, der har bl.a. været: Jimmy Fallon night, tante Agates testamente, bytteløb, Elsk Bornholm og Dingo Bingo.

En gang om måneden holder vi J-Night, hvor vi mødes sammen med J-Way Nexø, fra Nexø frikirke.
Vær anden gang er vi i Nexø, og der mødes vi en halv time tidliger end normalt.

Tre gange om året holder vi teenlejren "J-camp" sammen med J-way Nexø.  Her er der mulighed for en fantastisk weekend, med teenagerer fra hele øen. Vi bestæber os altid på at få lovsang og undervisning fra mennesker andre stedder i verden, og har haft grupper på besøg, fra både sydafrika og canada.

Besøg os på vores facebooksider "J-Way Rønne" og "J-Night og J-Camp" og hold dig opdateret på hvad der sker, og meget andet.

Få mere information om J-Way
Vilhelm