Hvem er vi

Det står vi for.....

Baptistkirken Bornholm er en frikirke, tilknyttet Baptistkirken i Danmark - men helt selvstændig.

Vi bekender troen på Jesus Kristus som Guds søn og vores personlige frelser, Gud som skaber og Helligånden som livsfornyer.
Menigheden består af mennesker, der har taget personligt standpunkt og som ønsker at være en del af et levende, kristent fællesskab. Langt de fleste er blevet døbt som troende og vi praktiserer udelukkende troendes dåb ved fuld neddykkelse. I særlige tilfælde optager vi dog også mennesker på bekendelse af deres tro.

Menighedens liv og virke sker ud fra Baptistkirken, Lille Torv 8 i Rønne og fra Baptistkirken i Østerlars. I Rønne holdes gudstjeneste hver søndag kl. 10.30 på dansk og kl. 13.00 på chin.
I kirken kan du møde mennesker i forbindelse med flere forskellige aktiviteter, som henvender sig til forskellige aldersgrupper og nogle også på tværs.
Søg oplysning her på hjemmesiden eller kontakt Jesper Pedersen, som er menighedsrådsformand.